LAURA ZIANI

Musikken løber i blodårerne på multiinstrumentalisten Laura Ziani, som er et helt nyt skud på den alternative popscene. Det er de store følelser og tanker, der er på spil, men det flyder aldrig over. For hos Ziani leveres det hele i en blændende blanding af drama og nærvær, hvor hun forener catchy, sommertider snørklede melodier, med cellospil og alt-poppede toner.

Musikken er en blanding af det, hun har lært som klassisk cellist på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium sammenholdt med tre års sangskrivning på Rytmisk Musikkonservatorium og mødet med albummets producer, Birk Storm. Teksterne cirkulerer om udfordringen ved at lytte til hjerne og hjerte samtidig og prøve at forbinde de to ting. Det er historier om relationer, kompleksiteten i at gå ind og ud af venskaber, romantiske forhold og familierelationer.

Soundvenue har udråbt hende som et af de mest lovende danske musiknavne, Politiken har kaldt hende ”et opsigtsvækkende nyt dansk navn” og med 5-stjernede anmeldelser af albummet fra både GAFFA og Soundvenue, er der grundlag for høje forventninger.