MARSHALL CECIL

Med en unik produktionsside, der benytter kontrasterende elementer spændt fra humor til bidende seriøsitet, fra sang til rap og fra glædessang til melankoli, har danske Marshall Cecil skabt en selvstændig formular på moderne popmusik. Bandet debuterede for to år siden med en lille håndfuld singler, der hurtigt ledte til ros fra flere musikkritikere i ind- og udland og efterfulgtes af optrædener på bl.a. Roskilde Festival, Reeperbahn- og SPOT Festival.

Med den nylige udgivelse af singlen og musikvideoen ‘Soliloquy (Wouldn’t Feel Alone)’ åbnede Marshall Cecil igen vinduet ind til deres særprægede popunivers. Singlen blev P3s Uundgåelige og musikvideoen var i mere end 3 uger den mest viste video på VH1 & MTV i Norden.

I marts måned udgav bandet deres debut album Going Up / Going Down – 3 timer efter regeringens udmelding om at lukke Danmark ned d. 11 marts 2020. Albumtitlen Going Up / Going Down opsummerer Marshall Cecils dynamiske tilgang til det at skrive sange og den underliggende tematik, der foregår både i og mellem linjerne, når forsanger Daniel Abrahams ekspressive vokal og lyrik kæmper sig gennem kampe med både omverdenen og sine egne tanker.

Ny musik er sat til at ankomme i slutningen af 2022, med et nyt album i horisonten.