OUR BROKEN GARDEN

Den danske sangerinde, sangskriver og multiinstrumentalist Anna Brønsted – der laver musik under aliasset Our Broken Garden – tager lytteren med på en følelsesmæssige rejse i sjælens dyb, når hun efter 13 års pause fra musikscenen vender stærkt tilbage. 

I årevis var Brønsteds indre liv i en form for krise. Hun havde stor succes med albummet Golden Sea, der fik strålende anmeldelser. Hendes band turnerede med Beach House og egne shows: Men så brød mit liv totalt sammen, Et langt parforhold sluttede, og Anna lagde musikken på hylden. 

- Jeg besluttede at holde op med at skrive sange i denne periode. Det kan lyde kliché-præget, men jeg prøvede at finde ud af, hvad der virkelig betød noget. Jeg har altid følt musik som noget dybt meningsfuldt, men selv det at skrive sange føltes i denne periode som noget, der førte mig væk fra det egentlige. Jeg var faret vild og kunne ikke finde vejen tilbage, fortæller Anna Brønsted. 

Nu er hun tilbage med fornyet energi, og koncerten på SPOT Festival bliver dermed den første i meget lang tid. Og Brønsted er heldigvis kommet tilbage for at blive. I løbet af 2023 kan vi forvente at høre meget mere til musikeren, der planlægger at udgive musik løbende med inspiration fra 70'er-songwriters som Neil Young, Nick Drake og Joni Mitchell – men også fra moderne R&B-artister som FKA Twigs og Kanye West.