WILDR

Wildr er et manifest tilsat blødende intens lyd: En mission om at sprede en sonisk lovestorm på scenerne. At væbne lyttere og koncertgængere til tænderne med fysisk nærvær, omsorg og empati – og endeligt søge at slette grænserne mellem band og publikum.

Musikken og tonerne er en galoperende energi og mur af guitarer, der trækker lige dele veksler på hardcore og shoegaze – eller dream core, som bandet selv kalder det. Wildr er et håb om at betyde noget for hinanden, mærke hinanden og røre hinanden.

“Wildr er startet ud fra et behov om at søge ind til den uforfalskede følelse af at slippe tøjlerne og give sig hen til den energi, musikken kan være med til at skabe. Déer, hvor man står i ét langt nu sammen med hinanden. Dér, hvor det virker, som omman nærmest kun har nået at trække vejret én gang, fra første tone slås an til sidste bækkenslag klinger ud. Det har altid været helt centralt for vores kærlighed til musikken at få lov at dele den med andre mennesker. Vi er selv fans af at gå til koncerter og af det fællesskab, der kan opstå mellem folk, der ellers aldrig ville have haft noget med hinanden at gøre i andre situationer. Wildr er vores redskab – vores våben til at gribe ud efter netop dét: magien i sammenholdet. Alle er velkomne her.” - Mathias Pedersen Smidt

Det er brug for rockmusik, der rykker ved den klassiske og efterhånden trætte forestilling af, hvad genren og rockmusikeren er og kan; nu handler det om kærlighed, medfølelse, fællesskab og energi.

Wildr tæller medlemmer fra artister som Jærv, The Entrepreneurs og Farveblind, og de første udgivelser falder i foråret 2023 startende med debutsinglen Speedos In Space d. 24. marts.