FIRST HATE

Efter 5 års dvale har First Hate langt om længe meldt deres tilbagekomst. I marts udgav First Hate dobbelt-singlen 'Commercial', hvorfra sangen af samme navn strøg ind på P6s radio flader. Soundvenue hyldede gensynet med den danske duo, hvis forrige album 'A Prayer for the Unemployed' fra 2017, de havde udnævnt til et af årets bedste. First Hate er nu på vej med deres nye album 'Cotton Candy', der udkommer d. 27. maj på Escho og Cascine (USA).

'Cotton Candy' byder på 11 numre, der samler sig om en eskapistisk fortællers snublen gennem en ødelagt verden, der vinder og mister elskere og hvis humør svinger fra ekstreme højder til håbløse lavpunkter. Titlen er en hentydning til forgængelighed og ekstase, den måde, hvorpå sødme kan opløses alt for let til ingenting. Gennem hele udgivelsen er disse temaer legemliggjort, glitrende med syntetiske detaljer og hypermoderne finesse, sprudlende, men efemerisk.

First Hate blev dannet i 2013 af vennerne Anton Falck og Joakim Wei Bernild. Duoen har altid bestræbt sig på at gå imod tendenserne og smeltet pop kicks, klub poetik og forgængelige romancer sammen til skarpsindige kreationer af hedonisme og hjertesorg.

AGENT: Tom Spray
tom@liftoff.dk
(+45) 2737 3773