HJALTE ROSS

I efteråret 2023 udkommer Hjalte Ross med ny musik. Han beskriver det som værende mest direkte, sårbare og udtryksfulde sangskrivning til dato, en proces der har været mere personlig og betydningsfuld end nogensinde før. Selvproduceret, minimalisk, smukt og drabeligt er hvad det nye Hjalte Ross album varsler.

Allerede med de to album, debuten ’Embody’ (2018) og opfølgeren ’Waves of Haste’ (2020), slog den prisvindende unge kunstner sit navn hurtigt både i Danmark og på den internationale sangskriverscene. Pladerne blev fulgt op af anmelderroste koncerter og stor opmærksomhed. KEXP, MOJO, Uncut, Clash Magazine, Politken, Soundvenue, Jyllands-Posten er blot nogle af dem, der kastede deres kærlighed på den danske sangskriver.

Live, vil man kunne opleve det, der gør Ross og hans medmusikere til helt særlige talenter, når de til hver koncert lader sangene leve i øjeblikket og fremfører dem nyfortolkede, frit og levende. Hvad enten Hjalte Ross optræder med sine sange solo, med band, strygerensemble, eller alt derimellem, så er det med en ægte nærværende følsomhed, der med sikkerhed bevæger publikum. Hvad enten det er en skrøbelig acapella eller en støjende guitar, formår Hjalte at holde et hurtigt greb om intensiteten.

AGENT: Tom Spray
tom@liftoff.dk
(+45) 2737 3773